Romana  /  English

Despre noi

 

CINE SUNTEM?

Freelancer IT este  primul site de freelancing din Romania specializat pe piata IT.  E locul de intalnire a celor mai buni trei prieteni: business-ul, freelancers si oportunitatile.

Aparut din dorinta de a crea o conexiune solida intre specialistii in IT si proiectele disponibile pe piata, FreelancerIT reuseste sa gaseasca si sa aduca la cunostinta noi oportunitati de proiecte nationale si internationale pentru pasionatii de IT.

 

CE OFERIM?

Prin FreelancerIT oferim servicii de intermediere intre forta de munca si proiecte. Sunt bine veniti sa isi ofere serviciile toti pasionatii de IT: de la studentii care isi doresc sa munceasca  in timpul facultatii, pana la angajatii care doresc sa lucreze si in timpul liber. Ne asiguram ca, prin intermediul platformei, promovam abilitatile si competentele fiecarui freelancer inscris, catre companiile care au nevoie de ajutorul lor, pe baza de proiect.

Proiectele de pe platforma noastra de freelancing sunt nationale, dar si internationale, oferind cele mai variate oportunitati de pe piata. Aveti astfel ocazia de a invata lucruri noi, de a lucra cu oameni diversi si de a castiga in mod eficient un venit considerabil.

Asadar, FreelancerIT este locul potrivit atat pentru  companiile ce sunt in cautare de oameni din zona IT cat  si pentru  freelancers  ce sunt in cautare de noi proiecte, pentru oameni cu simt practic, ambitiosi, care isi doresc mereu mai mult.

 

IN CE CREDEM NOI?

Credem in primul rand in oamenii de pe aceasta platforma. Avem incredere in cei ce vor sa se dezvolte, de la IMM-uri la ITisti, si stim ca putem crea ceva de lunga durata impreuna. Credem in visele lor si credem in visele voastre si ne propunem sa demonstram tuturor calitatea industriei IT din Romania.