Romana  /  English

Termeni si conditii

www.freelancerit.ro (denumit în continuare Freelancerit) este creat și administrat de Net Interaction. Adresa unde ne puteți contacta este office@freelancerit.ro .

Dacă folosiți serviciile sau informațiile oferite de Freelancerit, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioară a serviciilor, precedată de bifarea căsuței "Am citit și sunt de acord cu condițiile de utilizare ale site-ului", este presupusă a fi echivalentă cu consimțământul dumneavoastră expres că acceptați și veți respectă, în integralitate, prezentul acord și orice document adițional la care acesta face referire.

Acești termeni și condiții se pot modifică din timp în timp. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la zi cu toate modificările termenilor și condițiilor Freelancerit.

1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Freelancerit (precum și orice alt material având legătură cu Freelancerit) trimis dumneavoastra prin email sau furnizat dumneavoastra  în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut Freelancerit"), aparțin Freelancerit și colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Freelancerit sau a colaboratorilor săi, care dețin un drept de proprietate intelectuală asupra secțiunii respective de conținut a Freelancerit. De asemenea, este interzisă reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor cuprinse în Profilele Freelancerilor, în proiectele Companiilor si in profilele Companiilor de IT fără acordul scris și prealabil din partea Freelancerit.

2. Utilizarea conținutului Freelancerit

Puteți copia și printa conținutul Freelancerit doar pentru folosință dumneavoastra și a companiei dumneavoastră, potrivit scopului pentru care v-ați înscris în Freelancerit. Cu expectia celor spuse mai sus, conținutul Freelancerit nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Freelancerit:

a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

c. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al Freelancerit asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului Freelancerit în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@freelancerit.ro

3. Confidențialitate

Informația pe care dumneavoastra o furnizați despre dumneavoastra către Freelancerit va fi folosită doar în concordanță cu termenii Acordului de Confidențialitate al Freelancerit

4. Înregistrare, parole și responsabilități

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Freelancerit, vă obligați să:

1) furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului

2) mențineți și înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Înțelegeți să faceți această notificare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

Freelancerit poate verifica in functie de caz, corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro

Pentru persoane juridice, compania are obligația de a transmite informații reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume și prenume persoană de contact și cod fiscal.

Companiile care au sediul în străinătate au obligația să transmită la înregistrarea pe site numărul de TVA valid.

Prin sondaj, consultanții Freelancerit pot solicita documente privind domeniul de activitate al firmei, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte acea companie sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon alocat.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Freelancerit are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului. De asemenea, Freelancerit nu are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către utilizatori. De aceea, Freelancerit nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către utilizatorii săi. Dacă i se solicita de către un utilizator, poate investiga și verifică afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

Utilizator Freelancer

Din moment ce Freelancerit este un site de freelancing în domeniul IT vă acordăm posibilitatea de înregistrare a profilului în baza noastă de date.

Vă puteți înregistra profilul în baza noastră de date iar apoi să aplicați pentru diferitele proiecte postate de către angajatori pe site. Angajatorii nu au posibilitatea să vadă profilul dumneavoastră, implicit datele personale decât dacă achiziționează unul dintre pachetele disponibile. Dacă vor dori, aceștia pot debloca datele dumneavoastra de contact și veți putea fi contactați de către ei. Încercam să limităm accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiștilor în HR, și agențiilor/instituțiilor de securitate națională dar nu garantăm că alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. Freelancerit nu își asumă responsabilitatea asupra utilizării profilului dumneavoastra de terțe părți care le-au accesat cât timp sunt în baza noastră de date.

Puteți să ștergeți profilul din baza noastră de date trimitand un email la adresa office@freelancerit.ro (dar nu mai devreme de 3 luni de la cea mai recentă aplicare făcută de dumneavoastra pentru un proiect ). Profilul dumneavoastra se poate afla încă în baza de date, în cazul în care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialiștii în HR au plătit pentru o copie a bazei noastre de date, sau în cazul în care terții au câștigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumăm răspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Dacă postăți datele altei persoane e necesar că persoana respectivă să își fi dat în prealabil acordul pentru acest act. Informațiile din profil pot fi divulgate doar în următoarele situații:

* de către un freelancer în momentul aplicării la un proiect pe site-ul Freelancerit
* când o companie a cumpărat din baza de date profilul corespunzător criteriilor de căutare.

Unele companii care au ales să își facă publice proiectele de recrutare prin intermediul Freelancerit, pot înțelege că este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Prezențele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți utilizatorii înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste inainte de a realiza o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Va rugăm să ne contactați în situația în care aflați de existența unor astfel de anunțuri.

Utilizatori Companii 

Freelancerit vă asigură accesul pe bază de parolă la contul special creat pe site-ul www.freelancerit.ro. Prin intermediul Freelancerit, dumneavoastră puteți selectă freelancerii în vederea colaborarilor în cadrul companiei/proiectelor dumneavoastră.

Selectarea si promovarea se poate face în următoarele moduri:

1. Alegeți să publicați un anunț proiect . Anunțurile pot fi afișate pe www.Freelancerit.ro pe o perioadă de 30 de zile.

Publicarea proiectelor este gratuita pana la Sfarsitul lunii Octombrie 2015:

Companiile au dreptul de a publica gratuit proiectele pana la sfarsitul lui Octombrie 2015, oferta este disponibilă doar firmelor înregistrate pe Freelancerit, care completează în mod corect și complet datele de înregistrare.

Proiectele gratuite au același regim de valabilitate în timp că și proiectele cu plată și pot fi publicate numai în numele companiei înregistrate pe www.Freelancerit.ro.

De proiectele gratuite NU beneficiază firmele care postează proiecte dintr-o alta industrie inafara de cea IT . Pot fi firme non IT dar care au nevoie de servicii in domeniul IT.

În acest caz, acceptați și sunteți de acord cu faptul că veți respectă regula bunei credințe atunci când concepeți și publicați proiectul de recrutare. Astfel, vă obligați să nu publicați anunțuri incomplete, incorecte, să nu condiționați ulterior selecția candidaților decât de acele reguli prezentate în proiectul de recrutare publicat în Freelancerit, etc. În situația în care nu veți respecta aceste reguli, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Freelancerit are dreptul de a restricționa accesul la serviciile sale acelor utilizatori care încalcă prevederile prezentului acord. În cazul restricționării accesului utilizatorilor de servicii plătite, aceștia vor avea dreptul la restituirea părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

2. Alegeți să căutați profilele unor candidați în baza de date Freelancerit. Alegeți unul dintre pachetele de prețuri care corespund numărului de profile pe care le puteți vizualiza  în baza de date a Freelancerit. Plătiți prețul serviciului. Puteți căuta prin TOATE profilele din baza de date. Puteți vizualiza oricâte profile fără date de contact. În funcție de Pachetul ales, puteți vizualiza datele de contact a 1, 5 sau 20  de profile .

În toate cazurile înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că nu veți folosi datele cuprinse în profilele freelancerilor decât pentru scopul unic de colaborare de personal pentru compania care a publicat anunțul de colaborare.

Unii freelanceri care au ales să își introducă profilele în baza de date a Freelancerit pot înțelege că este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste profile înainte a avea o colaborare, o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugăm să ne contactați în situația în care aflați de existența unor astfel de profile. 

Publicarea profilelor / Anunturilor de recrutare / Proiectelor / Colaborarilor prin intermediul Freelancerit

Freelancerit vă poate pune la dispoziție platforme de comunicare între dumneavoastra și ceilalți utilizatori (Profile, Anunțuri , Publicitatea pentru compania dvs de IT etc,), denumite în continuare "Mesaje". În ideea în care Freelancerit nu poate și nici nu este interesat de filtrarea profilelor ori anunțurilor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicație, ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicație. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului.

Dumneavoastra sunteți singurul responsabil pentru conținutul mesajelor dumneavoastra. Pentru aceasta, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicație puse la dispoziție de Freelancerit este supusă următoarelor limitări:

* Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legătură cu anunțul.
* Nu puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o formă unanim recunoscută în societate că fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri și servicii.
* Nu puteți publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Freelancerit nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de Freelancerit sau prin intermediul altor mijloace de comunicație.
* Nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea "confidențial" sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.
* Nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale.
* Nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Freelancerit sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
* Nu puteți colecta în nici un fel informație indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Freelancerit, decât cu scopul unic și direct de a colabora cu Freelancerii, a posta proiectele din zona IT si a face publicitatea companiilor de It pe care le detin.
* Nu puteți restricționa sau elimina accesul unor alți utilizatori la platformele de comunicație puse la dispoziție de Freelancerit.
* Nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje a căror sursă este ascunsă.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra către sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicație sunteți de acord că dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi Freelancerit pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de de către dumneavoastra a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile limitărilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot înțelege că este mai simplu să încalce regulile statuate în acest acord, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferită de realitate.

Protecție cont utilizator ( Freelancer sau Companie) 

Accesul dumneavoastră la anumite servicii și informații din cadrul Freelancerit este protejat de o parolă. Va recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. FreelancerIT nu va cere niciodată parolă conturilor dumneavoastră în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să semnați log off / sign out din contul dumneavoastră  în contul de utilizator al Freelancerit, la sfârșitul fiecărei sesiune de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dumneavoastră  în Freelancerit.

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dumneavoastră  personale sau la corespondența dumneavoastră atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați Freelancerit in legătură cu orice utilizare neautorizată a parolei și a înregistrării dumneavoastră. Compania nu va fi răspunzătoare pentru nici o pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi de către dumneavoastră.

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, Freelancerit nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastră risc. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator.

Suspendarea accesului 

Freelancerit poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul Freelancerit sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, Freelancerit poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fără motiv. Freelancerit poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteală, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabilă.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile prezentului document. În cazul restricționării accesului utilizatorilor de servicii plătite, aceștia înțeleg și sunt de acord că singurele pretenții pe care le vor putea formula împotriva Freelancerit se limitează la restituirea părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

Modificări aduse siteului Freelancerit

Freelancerit își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Freelancerit își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în Freelancerit, Freelancerit nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului sau, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în profilul candidaților, a anunțurilor de recrutare postate de companii și a proiectelor publicate, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida sa. Freelancerit nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de Freelancerit, chiar dacă Freelancerit vă atenționase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Freelancerit nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de Freelancerit. De asemenea, Freelancerit nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite de Freelancerit pentru afișarea sau transmiterea informației pe Freelancerit sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Sunteți de acord să exonerați de răspundere Freelancerit pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apără ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a clauzelor prezentului contract.

Forță Majoră 

Freelancerit, afiliații și în general, furnizorii de informație către FreelancerIT nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Freelancerit. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Freelancerit, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Freelancerit, erorile de operare, grevă, etc.

Diverse 

Schimbarea termenilor prezentului acord. Freelancerit este îndreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor alte formalități, să schimbe termenii prezentului acord. Vă recomandăm să recitiți acest document cu periodicitate, astfel încât să fiți la curent cu toate modificările aduse acestuia. Accesul în Freelancerit și folosirea serviciilor noastre implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Freelancerit pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți. Părți ale conținutului inclus în Freelancerit pot să fie furnizate de terțe persoane cu careFreelancerit are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului Freelancerit pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. Freelancerit nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu.

Notificări. Orice notificare către Freelancerit trebuie trimisă în scris, prin e-mail, prin intermediul poștei sau al faxului, la adresa menționată în prezentul document.

Legea aplicabilă și jurisdicție

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

 

NOTA DE INFORMARE SI DECLARATIE DE CONSIMTAMANT PRIVIND PROTECŢIA PERSOANELOR FIZICE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ŞI PRIVIND LIBERA CIRCULAŢIE A ACESTOR DATE


Prelucrarea datelor

Asa cum stii, prelucram datele tale cu caracter personal, in scop de marketing direct si de promovare in vederea facilitarii gasirii locului de munca potrivit.

Astfel, odata cu accesarea site-ului nostru si totodata logarea si transmiterea datelor tale esti de acord cu preluarea si stocarea datelor tale cu caracter personal, mai mult, esti de acord ca societatea FREELANCER IT S.R.L., cu sediul in Bucureşti Sectorul 1, Strada Iordache Golescu, Nr. 28, Corp A, Camera Nr.4, Etaj 1, sa fie autorizata sa proceseze datele tale cu caracter personal, astfel cum acestea sunt postate pe platformele social media web si/sau astfel cum rezulta din CV-ul transmis societatii noastre, in scopul furnizarii de informatii prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platforme social media, oferte speciale, evenimente, precum si transmiterea datelor tale cu caracter personal, in vederea facilitarii gasirii locului de munca potrivit.


Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate este voluntar, in baza prezentei note de informare, iar acest consimtamant cuprinde si transmiterea datelor tale catre autoritatile statului conform legilor in vigoare.

Acest consimtamant cu privire la prelucarea, stocarea si procesarea datelor cu caracter personal ale tale poate fi revocat in orice moment, printr-o notificare catre societatea noastra, transmisa in oricare din modalitatile de comunicare. 

Totodata, suntem incantati sa te informam asupra urmatoarelor drepturi pe care le ai:

Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc personal, cat si in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.


Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.


Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.


Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.


Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care societatea noastra nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.


⎫ Subsemnatul, declar ca am citit, am inteles aceasta nota de informare, cat si declaratia de consimtamant si sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus si anume e-mail, SMS, telefon, canale social media in scopul promovarii pentru gasirea locului de munca optim.

Vă mulțumim

Echipa Freelancer IT