Romana  /  English

Freelancers


andreea

andreea


Php Software Developer


Sunt o persoana sincera, serioasa , pasionata de programare
Experience level: middle
Rate Euro/h: 3
Hours available per week: 20
Skills:

php MVC, codeigniter, cakephp, juery, css, html, git

Categories:
Software Developers
Languages:
English - advanced
French - beginner
Spanish - beginner
Experience:

Pana in prezent am lucrat la variate proiecte printre care:
O aplicatie financiara construita pe MVC-ul cakephp care permite upload de fisere excel salvarea lor in baza de date si afisarea in diferite formate, cu salvarea formatelor de asemenea. Am folosit DataTables si ContextMenu.

Un site pentru un club de fitness si un site pentru o firma de reparatii electronice. Ambele dezvoltate in MVC-ul code igniter. Pentru admin panel am folosit Grocery CRUD (coralservice.ro si energysports.ro)

Un site pentru cabinete medicale. Userii logati pot face programari pentru clienti. Se tine si o evidenta a programarilor efectuate pentru fiecare doctor si a starii de sanatate a clientilor. Am folosit full calendar si charturi jQuery.

Un alt proiectul la care am lucrat, dezvoltat pe frameworkul cakephp este un site care de tip ecommerce, care foloseste sistemul de plati online prin paypal. Doua tipuri de useri se pot loga pe acest site: furnizori si clienti. Furnizorii ofereau haine facute la comanda. Pe baza a doua poze se contruia un model uman 3D al clientului pe care furnizorul il folosea in crearea hainelor. (rentatailor.com)

Portofolio:

coralservice.ro

energysports.ro

i-bus.be

arcadis.com

rentatailor.com

ecabinete.ro

myfinst.com

 

Education:

Facultate de Automatica si Calculatoare Iasi