Romana  /  English

Partners


EuroJob

EuroJob

http://www.eurojob.ro
Eurojob.ro - a meeting place for Companies and Job Seekers Are you a Company ? You can post a job ad easy and fast. No Registration, No Account - And the CV come on your email. Post a Job Ad NOW. If you are a Job Seeker , you can APPLY ...


LINK Academy

LINK Academy

http://goo.gl/lpmzYE
LINK Academy promovează cursurile online care pot fi urmate de la distanță și care oferă un program flexibil de învățare. Te pregătești să devii Freelancer în IT? LINK Academy este soluția!


MiniCRM

MiniCRM

https://www.minicrm.ro
MiniCRM este o aplicatie CRM could-based, a cărui scop este să ajute antreprenorii să fie mai eficienți în ceea ce privește gestionarea relațiilor cu clienții și să contribuie la dezvoltarea și expansiunea companiilor.


Romanian Copywriter

Romanian Copywriter

www.romaniancopywriter.ro
Romanian Copywriter este cea mai mare comunitate online de copywriteri și content writeri din România.  Comunitatea este dedicată tuturor pasionaților în comunicare.  


SiSC

SiSC

http://sisc.ro/
Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este prima organizație studențească din Academia de Studii Economice, fiind înființată în 1996 și având peste 150 de ...


Softlead

Softlead

http://www.softlead.ro
Softlead is an integrated software marketplace platform which promotes and sells both desktop and cloud software solutions for the Romanian and the international market (B2B).