Romana  /  English

Freelancers


Mihai

Mihai


Wordpress Developer, SEO Expert


Salut! Numele meu este Mihai, am 18 ani si sunt in clasa a 12-a la profilul matematica- informatica la Liceul Teoretic "Mihai Viteazul". Din anul 2013 ma ocup cu realizarea website-urilor pe cms-ul wordpress dar si in html5, css si bineinteles si cu ajutorul php.

 

Intotdeauna mi-a placut sa fac lucrurile nu doar pentru bani, mi-a placut sa dau sfaturi indiferent ca riscurile erau minore, majore. Inscrierea pe freelancerit este doar o provocare, sper sa acumulez cat mai multa experienta.




Experience level: middle
Rate Euro/h: 10
Hours available per week: 20
Skills:

WordPress, HTML, CSS3, PHP, JavaScript,

Categories:
SEO Experts
Web Developers
Languages:
Romanian - advanced
English - medium
Experience:

Dupa cum am spus mai sus, am aproape 5 ani de cand mi-am inceput experienta in realizarea site-urilor (mai ales in wordpress fie ele ecommerce, prezentare etc) si totodata in lumea SEO. Primele website-uri au avut nisa compuneri online (scolar) respectiv filme/seriale unde rezultatele din serp contau, traficul organic era pe primul loc. Desigur, aici vorbim de cms-urile wordpress, joomla (chiar daca nu l-am mentionat inainte), html5, css3, php si pot spune ca pot rezolva si anumite erori ce tin de mysql. In mai putine cuvinte, cel care se ocupa de intretinerea unui website.

Una dintre cele mai intalnite probleme la site-uri din punct de vedere SEO ca sa pot sa fac o impresie destul de buna a fost mixed content odata cu implementarea certificatului ssl (https).

Portofolio:

theplusit.ro

reteteunice.ro

despreretete.ro

nxweb.ro