Romana  /  English

Projects


Project closed!

Colaborare Graphic Designers


Cine suntem?

Suntem o companie de design tematic si productie in industria incaltamintei, produsele noastre fiind unice prin grafica lor distractiva.

 

Lansam modele chic si artistice cu multa creativitate, dependente de design și culoare.

Ne simtim motivati de bucuria și satisfacția clienților noștri.

 

Filozofia noastra este sa oferim clientilor o combinatie remarcabila de modele mereu proaspete la preturi rezonabile. Produsele noastre oferă utilizatorilor un stil de viață și un mijloc de exprimare.

 

Fiecare piesă de incaltaminte este creată mereu cu un simț al umorului care îl face pe utilizator să iasă în evidență din mulțime.

 

Ne propunem sa oferim clientilor si partenerilor nostri “Bucurie Memorabila” prin Design-ul si Calitatea produselor si serviciilor noastre.

Ce fel de Partener cautam?

-        Graphic Designer cu multa creativitate, care iubește această meserie, îi este natural să fie atent la detalii și lucrează eficient.

-        Intelege nevoia fiecarui model nou de incaltaminte, isi imagineaza asamblarea 3D a componentelor de incaltaminte si se joaca cu grafica pe sabloane atipice in cel mai creativ mod pentru a produce modele uimitoare pe temele agreate.

-        Abilitati in lucrul cu Adobe Photoshop, Illustrator, InDesig, CorelDraw, AfterEffects. Orice altceva suplimentar e bine-venit.

-        Abilitati in machetare si in pregatirea sabloanelor pentru tiparirea pe medii mai putin uzuale cum ar fi pielea naturala, pielea artificiala sau materiale textile astfel incat sa asigure o imagine imprimata in culori vii si pline de viata.

-        Seriozitatea in respectarea termenelor agreate si abilitatile excelente de comunicare si relationare sunt o cheie spre success.

-        Flexibilitatea si simtul estetic dezvoltate au un rol hotarator in fiecare proiect.

-        Cunoasterea limbii engleze este un plus.

Ce va face Partenerul pe care-l cautam?

-        Pe baza sabloanelor vectoriale si a temelor transmise de noi isi va pune la treaba imaginatia creativa si va crea concepte, vizualuri si reprezentari grafice pentru produsele companiei;

-        Le va adauga culori vii si pline de viata sau dupa caz va propune grafica in note de alb si negru.

-        Ca sa poata trece la treaba va trebui sa colecteze informaţii şi materiale necesare realizării conceptelor vizuale.

-        Va prelucra imagini, le va manipula si le va adauga o nota distincta, va converti şi transfera fişiere de pe sau pe computer (inclusiv de pe Internet) si le va monta pe sabloane asigurand conversia/ setarea culorilor pentru o buna imprimare pe mediile fizice prin echipamente de tiparire digitala semi industriala si industriala.

-        Daca va fi cazul va scana şi prelucra imagini diverse în vederea folosirii lor la machetare sau va lucra cu imagini pe care noi le vom pune la dispozitie de comun acord pe baza temelor de executie.

-        Dupa ce va monta imaginile pe sabloane – va macheta sabloanele montate in cuiburi pentru o utilizare optima a mediului de imprimare (piele/ textile) in baza unor cote dimensionale a mediului de imprimare.

-        Dupa caz, va asigura design grafic de ambalaje pentru produse si alte diverse nevoi de grafica.

Pasiunea si atitudinea pozitiva, proactivitatea, focusul pe rezultate impreuna cu deschiderea la provocari zilnice si contributia activa la dezvoltarea proiectelor sunt cheia spre succesul nostru comun.

Trimite-ne o scurta descriere a ta, impreuna cu portofoliul de prezentare a proiectelor tale de design grafic pe adresa madalina.subtirelu@kludesign.com.  Pentru intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.


What skills are needed?

-        Graphic Designer cu multa creativitate, care iubește această meserie, îi este natural să fie atent la detalii și lucrează eficient.

-        Intelege nevoia fiecarui model nou de incaltaminte, isi imagineaza asamblarea 3D a componentelor de incaltaminte si se joaca cu grafica pe sabloane atipice in cel mai creativ mod pentru a produce modele uimitoare pe temele agreate.

-        Abilitati in lucrul cu Adobe Photoshop, Illustrator, InDesig, CorelDraw, AfterEffects. Orice altceva suplimentar e bine-venit.

-        Abilitati in machetare si in pregatirea sabloanelor pentru tiparirea pe medii mai putin uzuale cum ar fi pielea naturala, pielea artificiala sau materiale textile astfel incat sa asigure o imagine imprimata in culori vii si pline de viata.

-        Seriozitatea in respectarea termenelor agreate si abilitatile excelente de comunicare si relationare sunt o cheie spre success.

-        Flexibilitatea si simtul estetic dezvoltate au un rol hotarator in fiecare proiect.

-        Cunoasterea limbii engleze este un plus.


Duration:
Colaborare Project based
Experience level:
middle
Number of Hires:
Project Based

Applications (8)