Romana  /  English

Gasiti freelanceri talentati

Vezi toate categoriile

De ce Freelancer IT

“Toate lucrurile marete sunt simple si majoritatea pot fi exprimate doar in cateva cuvinte”
  • Libertate: Ai autonomie in luarea propriilor decizii, lucrezi cu oamenii care iti plac, in timp ce iti stabilesti programul asa cum iti doresti.
  • Responsabilitate: Unul dintre sentimentele cele mai reconfortante in business este sa stii ca poti conta pe oameni de incredere si dedicati, oameni care lucreaza cu plăcere si reusesc sa livreze sarcini la timp.
  • Accesibilitate: Costa mult mai putin decat lucrul cu agentiile digitale, cu intreprinderi de personal sau cu angajarea in-house.
  • Eficienta: Lucreaza de la distanta cu Freelancers și salvează timp pe suprasolicitarile manageriale.
  • Convingere: Credem in schimbare si in lucrurile facute altfel. Credem intr-un vis si cautam oameni cu care sa-l impartasim.

Lucreaza cu Freelancers și salvează timp pe suprasolicitarile manageriale.


echipa noastra va poate ajuta in orice moment Cauta Freelancer

Index Companii IT

Inregistreaza-ti compania in baza de date FreelancerIT! Exista doar cativa pasi simpli intre tine si o intreaga gama de beneficii. Cu un simplu profil care contine descrierea companiei, domeniu de lucru, agajatii si valorile de baza, compania ta se poate bucura de o vizibilitate mai buna pe piata.
Fie ca esti student in IT, fie ca esti angajat sau freelancer, iti gasesti locul pe platforma. Fie ca vrei un venit in plus sau faci asta de placere, FreelancerIT iti ofera tot ceea ce ai nevoie. Fa-ti profilul si aplica la proiectele preferate sau asteapta sa fii contactat pentru diverse proiecte. E simplu, eficient si accesibil, si ai libertatea de a alege ceea ce iti place sa faci!
Alege-ti singur echipa sau contacteaza persoanele dorite direct din baza noastra de date si incepe oricand doresti. Eficientizeaza procesul de recrutare si convinge freelancers sa aplice printr-o descriere cat mai completa a proiectului tau. De asemenea, iti poti promova compania usor si sigur. Orice ti-ai dori, poti face asta alaturi de noi!
Stim ce inseamna sa fii presat de timp sau pur si simplu sa vrei parerea unui specialist si sa nu stii unde sa cauti. Asa ca ne oferim sa facem noi asta pentru tine. Cautam si te asiguram ca o sa gasim cei mai buni oameni pentru proiectele tale!