Romana  /  English

Projects


Filters

JavaScript programmer in Romania

Java script programmer for Adobe after-effects in Romania Our company is seeking a trained javascript programmer to take part in a development of our video creation software Previous experience in developing software and web applications *An Advantage - Familiar with creating expressions for “Adobe after-effects” Hours: Full time/part time job Monday to Friday  

Javascript prefered - experience in Adobe After Effects  

Controller-to-Controller Communication in SDN networks

SDN controller communication in vertical approach and horizontal approach. Preferably using Opendaylight Controller and ODL-SDNi App ( or another controller it's ok ). I want the network topoly, a short description of the network, how it works and a comparison between vertical and horizontal approach.

SDN Networking Unix

Caut WEB Designer pentru creare sigla si slogan

Am nevoie de mai multe variante de sigla si slogan pentru domeniul pe care l am achizitionat cu denumirea STOP DURERE.

Doresc maxim de confidentialitate a numelui si a lucrarii. De asemenea vreau sa primesc proiectul final in corel, in format jpeg adaptabil si pentru profile si cover picture facebook.

Mapare form api server

Buna ziua, Am nevoie sa leg pagina http://www.broker-asigurari.com/asigurari/asigurari-auto/rca/ de un server pentru a intoarce cotatiile asiguratorilor si pentru a se face plata online, pe site.Atasata aveti documentatia pe care am primit-o de la broker-ul care pune la dispozitie serverul. Paginea din site-ul de mai sus poate fi modificata astfel incat campurile sa corespunda cu cele din documentatie. Va rog sa analizati si sa imi scrieti cat costa aceasta implementare.

PHP, WEB

Business Partnership - Mobile Developer

Buna, Cautam un freelancer  un experienta in mobile pentru a crea impreuna cu noi o aplicatia pentru Android Ideea proiectului este prezentata freelanceului iar ideea de business se refera la impartirea cota parte a veniturilor pe o perioada de minim 8 luni de la promovarea ei pe piata de catre noi.

- mobile developer pentru Android - UX/UI design (bonus)

Dezvoltator Rapoarte JET

Dezvoltare Rapoarte JET Essential cu date extrase din ERP Microsoft NAVISION 2016. Indicat dezvoltare la biroul nostru situat in Bucuresti - Platforma Pipera.   

Excel  Microsoft Dynamics Navision (preferabil versiunea 2016)

Install a Prestashop theme and sample data!

I need someone to install a Prestashop theme on my website and make it look exactly as the demo of the theme. I also need to have installed the Romanian language packs.

Prestashop 

Instalare si configurare module OpenCart/Instalare cod tracking 2performant

We offer: 350 ***

Buna ziua, Detin un magazin online cu peste 5000 de produse comercializate. Magazinul este momentan dezvoltat in OpenCart. Vreau sa instalez anumite module in pagina de produs si in pagina de reduceri, si, nu in ultimul rand sa instalez codul de tracking pentru site-ul de afiliere 2performant. Bugetul total este per intreg proiectul. Plata se face la task indeplinit!

OpenCart Php  

Aplicatie Java

We offer: 500 Euro

Dezvoltare aplicatie Java si testare cu JUnit; perioda de lucru: 25.03-15.05. Nivel entry-middle(poate fi si student).

Java, JUnit

Colaborare GRAFICIAN full time sau part time

Suntem in cautare colaborare GRAFICIAN full time sau part time pe perioada indelungata. In cazul in care nu aveti PFA/firma suntem deschisi spre carte de munca. Domeniu de activitate: – Realizare si prelucrare grafica de: etichete, bannere publicitare, alte imagini; Cerinte: – Cunostinte avansate: Photoshop, Illustrator. Exclus Corel. – Candidatul trebuie sa aiba simt artistic, notiuni de compozitie si cromatica, creativitate, echilibru, originalitate, ...

– Realizare si prelucrare grafica de: etichete, bannere publicitare, alte imagini; Cerinte: – Cunostinte avansate: Photoshop, Illustrator. Exclus Corel. – Candidatul trebuie sa aiba simt artistic, notiuni de compozitie ...