Romana  /  English

Projects


Filters

Content Writer, Sales, Web developer

Suntem o firma noua pe piata in cautarea unui persoane creative, plina de initiativa, privind content writing, in vederea realizarii mai multor site-uri, marketing & sales skills ar fi un plus extraordinar.    

Content Writer, Subtitling, Translation, Sales, Web developer, Graphic Designer

Site web

Avem un site in wordpress care va trebui sa functioneze ca un comparator de preturi. Tema are o functionalitate de import a produselor si preturilor.  Cautam pe cineva care sa puna la punct aceasta functionalitate.

wordpress, database, parsers, price compare

Upgrade site

We offer: 700 ***

Buna ziua,  Momentan am un site http://www.mvmimobiliare.ro/ la care doresc un upgrade care sa cuprinda urmaroarele elemente: importare a douu tipuri de excel ( partea asta este functionala dar mai trebuie imbunatatita) implementare un mini CRM in partea de admin care sa ajute la o cat mai buna administrare a ofertei imprementarea platformei de plati de la http://www.euplatesc.ro/plati-online/ posibilitate de login cu faceboog si ...

HTML, PHP, CSS, Web Design

Consultant nav

We are looking for Consultant Nav!

  Requirements: Analytical spirit Experience in implementing ERP systems  Primary knowledge database Advanced knowledge in PC using Resistance to stress Proactive Comunications ...

Freelance PHP Developer

We offer: 10 - 15 euro per ora

Suntem in cautarea unui PHP Developer!

PHP;  Codeigneiter; Photoshop; MySQL; AdobeFlash; JavaScript; Design

Realizare , implementare si testare campanii Facebook Ads

We offer: 10euro/ora

Probroker.ro deschide Biroul National de Avizari Daune RCA incepand cu 01.03.2017 Acest birou va fi parte integranta a proiectului probroker.ro in cadrul departamentului AVIZARE DAUNE RCA pe teritoriul Romaniei! Detinem o pagina de facebook in domeniul brokerajului in asigurari. Se poate vizualiza aici: https://www.facebook.com/probroker.ro/      Viziunea noastra este: Sa ajutam anual cel putin 10.000 poseserori auto sa avizeze daunele RCA telefonic, ...

illustrator sau photoshop easy worker  facebook ads specialist  copywriter ballanced

iOS Developer

We offer: 15 - 30 EURO / ORA

  Suntem in cautarea unui freelancer in zona de iOS development, medium to senior pentru crearea unor aplicatii iOS. De preferat o persoana care sa poata lucra cateva ore de la sediul nostru: Piata Romana - Bucuresti.

  Pentru produs utlimizam un mix de tehnologii, ne-ar placea sa stii: Swift, React, dar daca ai cunostinte si de Objective C am fi si mai fericiti sa ne cunoastem.

Animatie

We offer: 50 de euro pe episod

Animatie 2d pentru copii. 100 de episoade.

Animator.

Retea sociala

We offer: 600 euro

As dori sa fac o retea sociala si am nevoie de cineva sa o programeze.Nu cunosc deloc detalii de programare de aceea doresc suport.

Php. Web design html

Dezvoltare, testare, lansare proiecte IT

We offer: 100 -1000 euro

Companie interesata sa dezvolte si promoveze proiecte pentru piata interna si externa, cauta Programatori si SEO Expert pentru proiecte medii si mari in IT. Proiectul actual este realizat, se doreste dezvoltarea, testarea si lansarea pe piata. Proiect realzat in html5, php, boostrap, css 3.

PHP, SQL, Javascript, CSS3, HTML5, Responsive Frameworks (Bootstrap), CMS : Wordpress, Prestashop, Magento